~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Thursday, March 17, 2011

jangan cabar ego seseorang ~

salam...
huhu..
penat tol ngan jadual..
xsabar senya nak rehat kt uma..~
just tingat lak nk tulis sumthing kt entri nie..
sumtimes aku tertanya2 napa lau seseorang gado tu mesti kena
maki2 la , tuduh ni la tu la..
menda nie common among kita an???
maybe faktor 

- miss communication...
atau

- mistake 
atau

-mistik nusantara...

ntah aku pon xtaw..
tp yg aku nak nyatekan kt sini adalah 
tentang ego seseorang tu..
mmg lelaki nya ego sgt tggi..
normal kan??
tp jgn xtaw pompuan nya ego pon leh jd bombastic lau 
da xtahan sgt..
mcm aku sendiri lau da xtahan
mmg ego aku pon aku xpat nk control..


umm.ntah la an..
yg pasti 
at the end of the day
nyesal gak 
pergi tgglkan..
pape ntah..
lumrah hidup la katakan..
so if sesapa yg bace entri nie and rasa nk mara aku secara tetibe aku mntak maaf..
lelagi kt ko...
sapa ko tu biar la rhsia..
yg pasti ko pikir la sendiri..

muka je ganas ko nie wanny tp
dalam ati bukan takat taman ,tasik siap..
cepat sgt emosi.. 


4 comments:

Ecul said...

eh..ganas ke?cam cute jek adalaa..hahahak..
anyway sabar laa wani
dugaan..tapi kadang2 apa yang kita lakukan kita tak sedar..dah lama baru kita sedar..time tu..tuhan jek yang tau camner perasaan kita..
kan2?

sheRyn ShaZwaNnY said...

tol tu cham..wani sokong..hee.. =)

Ecul said...

sokong ye...

sheRyn ShaZwaNnY said...

hehe... lala .. =)

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...