~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Monday, May 23, 2011

kenapa nie der..????

hey..  nothing much bout today..
juz nak share sket la perkara2 yg dibuat bila
diri didekati seseorang..
betol ke salah ekk if ade org kata die ske kita then kita mula wat pangai seakan nak nguji la..
tp kang
melepas susah...
(-_-") ..wuuu dilemMa..
ape yg ko buwat wanny ???
1.     aku mula diam seribu bahase..~
die text or pm or inbox aku tp aku wat tataw je..
ngape ekk??? ntah da mmg wujud sikap aku nie cmnie..
once ade kata ske tp aku mula la wat2 xlayan..tp jauh dalam 
hati aku mula rase serba salah..
xde niat ponnak jual sgt2 mhal.. =(
thumbz up tok george mayor!!
2.     sumtimes aku rase mcm bukan xsedia nk bg komitmen tp tkot kecewa.. err satu perasaan
yg penah aku alami and xnak die berulang ag..
maybe aku kene open hati aku tok jadik lagi tabah and juz accept.. sumday somehow.. 
hue~

3.     umm and salah satu pangai aku bila someone approach aku ialah aku akan belagak slumber seolah
xde pe belaku.. and aku akan buat pangai gila2 aku juz like 
' no need to cover macho lah " !! hakhak...
haah.. mmg aku suke masok air..wat pangai gila aku..
lalala


4 comments:

Ecul said...

jangan risau..yakin diri..hee

istikharah

Mohd Nor Quiyyum said...

x reti la i nk komen psl cinta2 ni :P

cik shahrine shazwanie said...

hakhak... kentot la u.. =)

faizal said...

ye ke? mcm x caye je..lalalala

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...