~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Wednesday, May 25, 2011

sumpah aku sakit hati.. dasar menatang!!!!!!

k.. aku belek2 blog membe2 blogger aku tetibe aku bukak page
seorang makcik ..
makcik nie agak umm ntah aku xtaw nak ckp ape da..
memula mcm xbce sgt.. tetbe aku mcm tetarik nak bace..
YA ALLAH..makcik insaf la makcik...
korang nak bace???klik je kt link bawah nie
page sial makcik tu
bace la.. pikir kan.. kenapa ka ngan makcik nie...??



*klik picture tok bace lebay terang..
kepada makcik.. insaf la.. selagi hidop masih mampu tok taubat..
sesama la kita bukak mata.. ALLAH YANG SATU~!!!!

5 comments:

-i N G s h a h z- said...

mmg sial page makcik sial tuh !
ing bace un ase nk bnuh je mkcik tuh !

robowtasmara said...

Geramm!! grrr~!

cik shahrine shazwanie said...

ing : taw xpe... ish...
asma : makcik nie tahap babi bodoh die

mr. donat best said...

takyah marah atau apa la.. kadang2 dia saja wat camtu nk tgk reaksi orang.. die ni ntah sapa2 dan dari mana kita pon taktau.. mungkin islam baru murtad ke, kristian menyamar ke, atau orang islam yg x kenal sensitivity dgn agama..

mcm tu la dunia.. ni baru sorg.. mungkin ramai lagi kat lua tuh.. takyah layan sangat la.. doakan je semoga semua selamat dari api neraka.. amiin.. (^^,)

cik shahrine shazwanie said...

amin.. yup memula mmg xpat trima ngan rang cmnie.. tp tol gak.. dorang nie brani semcm je..
xpe2,.. doa2..

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...