~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Saturday, June 25, 2011

why must be wanny !! why me...

umm.. sad..
stress..
napa ekk ko teros ggu idop aku...
ckup after ape yg ko buat..
xleh tgk aku bahagia eh??
aku cabar ko buwat ape yg ko nak if tu
buat ko tesenyum..
ko bukan tuhan yg boleh matikan aku..
if bukan masa tok aku pergi aku
tetap akan ade ats mke bumi nie..
gve up~
aku taw ko stalk aku kt fb and blog as well..
if ko bce blog nie mesti ko rase tecbr..
teroskan plan ko wahai lelaki betopengkan
manusia..
aku hanya mampu senyum...
cuma jgn sentuh org yg aku sgt sayg..
tu je aku merayu..

3 comments:

Ecul said...

sabar laa wanie..dugaan tu..
banyakkan doa pada tuhan..Insyaallah..
tabahkan hati and anggap semua tu dugaan utk kita..sabar2...

faizal said...

dun stress2 k? buang masa je pikir psl org psiko mcm tu...

cik shahrine shazwanie said...

umm syg tu lah..

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...