~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Saturday, July 30, 2011

bila heart-tee bebicara

waa dengan lagu background yg mendayu2..
tajuk seakan menangkap..
sure seday.. so nak setting mood pada arini
mood : seday plus syahdu..
ok? hue~
in life eh bila kita dpt ape yg terbaik and kita jd terbaik wut else yg kita nak?
bahagia? chenta ? syg ?
ramai kata xleh nk pksa..well admit mmg xleh pksa2..
apa yg kita nak lg.. rmai antara kita yg xpenh syukur ngan apa yg kita ade..
( andoi terasa sanubari...)
belog nie bukan tok cerca sesapa or nak salahkan sesape eh..
cuma sumtyme nyampah ngan dri sendri..
ape aku buat semua nmpk mcm tah la..
aku rase ade yg xkena ngan dri aku sndri..
tny jugak dri sendri kenapa..
jwpan die xdpt ag.. haish~
usia 21 bukan usia yg org kata still flirting ngan others..
ibarat setia tu xde lam kamus idop mereka2 nie~
smpai ade moto 
" SCANDAL is wonderful "
still wujud org cmtu tp aku x..
hightlite sket
-  AKU TAK  -
percaya atau x lah eh masalah yg wujud mesti 
di blame kan kt aku...
smpai satu tahap rase shit gila.. da xde tmpt ke nak taruk blame tu
balik2 cik wanny nie yg kene..
dan cik wanny nie pon terima je sambil diam and 
really hoping lelama org sedar sapa yg salah~
well berjaya teknik tu.. ^^
now COBAAN dtg golek2..
ape cobaan tu? biar je la aku smpan...
and jalani sebaik mgkin..
chenta aku pada insan hanya tok seorang sahaja~
hightlie lg
SEORANG SAJA~
pilihan mmg bnyk tp aku harap hanya aku yg dipilih smpai akhir hayat si dia..~ =)
sekian saja luahan heart-tee aku..
heart-tee korang? mesti sama..
bahagia in life and ade ank cucu cicit ~
moga korang pembace belog nie bahagia..
amin~
wanny doa yg terbaik tok korang..
fighting   ^^

4 comments:

Ecul said...

sedihnya wanie..
hope sabar dalam menghadapi dugaan..

cik shahrine shazwanie said...

err.. ape yg seday.. hehe...
insyallah~
thnx charm~

faizal said...

err..cobaan apa ekk? hmm..byk pilihan? aiyoo..i already chosen u my dear..no worries k? juz doa yg terbaik..insyaAllah ;)

cik shahrine shazwanie said...

insyallah b.. muahhh~~~

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...