~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Wednesday, August 24, 2011

ku pohon keampunan dari kamu~

salam ramadhan .. x lama je lagi nak raya..
aku sendiri xpasti kenapa hati sayu je..
memetik lirik sebuah lagu 
'' termenung ku sendiri memendam rindu tidak menentu
kasih suci murni yang kita bina hapus hancur oleh kata fitnah ''
aish.. terasa sedih giler pulak..
hari raya commonly said hari yg sgt2 gembira..
sedar x , ade yg sedih sambut hari mulia tu..
sedih campur gembira ending nya ramdhan 2011..
sedih nak tinggalkan hari penuh keberkatan nie..
and gembira sebab ye la dapat berpose dengan jayanya..
aku bersyukur sebab raya aku meriah dengan abg2 kakak2 aku..
even jauh dalan hati aku... 
umm.. seday...
harapan sgt2 tggi nak raya sekali..
hari2 hati aku merintih nak salam tgn 'die' pg raya..
da berapa raya xdapat nie..
'die' gembira dengan life skarang..
syukur alhamdulilah..
besyukur sebab masih diberi kesempatan untuk berjumpa walau bukan pada
hari pertama raya..
ya allah.. moga tetapkan hati 'die'
supaya kasih sayang tetap tinggi kat aku..
ego.. tu je ayat yang pisahkan aku ngan 'die'..
tp pecaya lah yang jauh dalam hati aku
hanya allah yang taw..
msg ' i love u & jangan lupe solat' dari 'die cukup wat ati aku gembira bukan main lg..
tp masa biarkan msg tu behabuk.. tu je yang tggl dari 'die'
buat aku..
masih tak faham kenapa ade pihak nak pisah kan kasih syg
yg bg aku agung nie..
tanpa 'die' aku xkan ade dalam dunia nie..
ya allah.. besar nya ujian nie.
raya nie aku akan cuba tok tahan airmata dari jatuh..
tabahkan aku ya allah.~
SELAMAT HARI RAYE AYAH MAMA ABG KAKAK AND ADEK KEMBAR AKU
MOGA RAYA NIE MEMBERI MAKNA YANG DALAM DALAM DIRI KITA..

3 comments:

Ecul said...

sedehnyee..smoga tabah dan gembira selalu..ye?

shahrine suzanna said...

alamak.. lagi sekali kak n takde dlm itu pic.. huhu... :(

cik shahrine shazwanie said...

err.. charm baek...
kak anne thun nie k ^^

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...