~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Monday, August 22, 2011

scared to death when ...

salam and selamat berpuasa..
terasa singkat ramadhan kali nie..
al-maklum lah sebab hujan je kot. hari yg dilewati pon terasa singkat..
chewah ayat2 manis da kuar.. hakhak..
well peeps today'z entri im not gonna talk about 
fasting month .. 
juz about
d freakin' thingz that freakin' me out~
first - blackout.. hate this situation.. lelagi time sengsorang then malam
then tengah kunyah makanan sambil dengar radio ke ape ke kan.. waaa tatot...
just imagine tetibe radio tu tukau ke sore garau or ade orang mengilai..
err  ==''
banyak sgt ke pengaruh dvd aku nie?? 
tah yg pasti aku takot..!
 second - chasing a dog.. err.. k salah..chased by a dog.. 
hakhak.. lau aku kejar anjing mmg aneh la kan..
peristiwa dikejar anjing?? of coz aku penah lalui..
waaa takot gile sampai sumer doa aku bace and semua sifir aku sebot..
tak tahu kenapa nak hapal sifir lak time tu 
tp yg pasti it wus damn freakin' me out...
petua lari zic zac tu pon da apply.. xjd gak. hampeh..
lupa lak lari zic zac bila dikejar vavi ye.. kalau anjg kejar jgn lari zic zac..
gunakan teknik lari lintang pukang..
semoga behasil..lalala..
third - when sumone told u that they gonna wait for u for the rest of their life..
well maybe itz just a word from a guy yg tah pasti tol ke tidak
it still scared me to death.. kenapa?? 
gila ke ape nak tggu..already told u that i hve a boyfren..
a means not two three or four.. ONLY ONE.
so xyah nak bg kata2 cmtu.. u scared me u know..
well mmg in life we cant predict our future undertaking..
but as a person yg ade rulez dalam dirinya pasti akan berusaha
towards what they aim for..
chewah.. hakhak...
da nak sambung pose.. lalala...
=)

2 comments:

Akulah Pak Lan said...

Aku pun pernah ada pengalaman yang kurang mengerikan...

1. bawak basikal then di kejar anjing..anjing tuh dah lompat nak terkam member aku yang tumpang kat belakang..nasib baik aku pusing handle..selamat la dia..kalau tak mesti aku tinggalkan dia kena gigit anjing snsorang..

2. masa aku cuba tutup lampu bilik..habis semua lampu dalam taman terpandam..aku cuak ingat salah aku..rupa2nya bukan salah aku...mmg blackout time..haha

cik shahrine shazwanie said...

hakhak.. terbaekk ah pak lan.. hihi...
adess.. sakit perot patik gelak.. lalala..

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...