~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Sunday, September 11, 2011

a bit bout raye~!! sedih ke happy ke??

malas nya SS(pemilik belog) nak update belog yang da berhabuk nie..
 tapi nak taknak kene jugak update sebab ade
orang mintak latest story..
haish nanti da busy belajar lagi la takde masa SS nak update new
story..
k memandangkan hari raye lom abes lagi soo mood raye masih dihati..
well raye this year memang happy..
mane tak nya semua adek beradik 9
orang kumpul..
plus konvoi raya yang tak dapat dilupakan.. cewah..~
kuikui..
cant wait to see abang2 SS semua kawin..
kompom meriah giler..
da malas plak jari nak taip.. korang scroll la ke bawah tok
picture..  :)
:)
k aksi nie diarah oleh rezza..mmg muka harus begitu ye.. lalala.
my family.. *sayang*
weee...

lelaki gilak nie abg2 serta adek ku..
yg kaler pink tu adek.. yg len abg.. harap maklom~
aktiviti petang hari raye.. meronda ngan my twins..
blakang skali tu kak noddy...awek pada abg bani..~ <3
k.. SS tak upload banyak gambar sebab kt fb da ade
semua yang di-inginkan..
nak ke fb SS bulih click je kt sebla nie ade lambang pesbuk kan.. haa jgn memalu..
singgah x kene bayar tol..
SS pon xkenekan cukai bagi setiap klik ye~
story seterusnya menanti maybe pasal
hari raya SS dengan teman sampai mati SS..
tengah tggu gambar di pas melalui e-mail
dari sorang teman.. tggu :)

2 comments:

Ecul said...

SS = syamsul sulaiman?..heheheh..:P

wah..bestnye kumpul reramai..:)

cik shahrine shazwanie said...

ss = sheryn shazwanny.. admin belog nie lah.. hehe.. lalalal

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...