~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Wednesday, September 28, 2011

makan dan makan untuk kurus????

olla.. mggu ni SS sebok citer sal kesihatan..
so off wth love story dulu eh~ hehe
health info tok entri kali nie pasal makan-obes-diet-kurus
-kerempeng or etc...
if obesity researchers are so smart , why are we so large??
we refer kepada golongan obes la eh...
kebanyakan tips yang common korang dengar iye lah
makan dengan jumlah yang sikit and eksesais dengan bnyk..
haihhh..
salah tu nokkk~
hahak...
if korang makan sikit then eksesais je keje sebenar nya korang akan
makin lapar...
xcaya??? ce try wat sekali..
if u cuts calories . u'll be hungry all the time.
kebnyakan pesakit obes yang berat diorang melebihi had laju
tu sebenarnya mmg diet.. so kenapa xkurus???
haa diet salah la tu..
kita sering kaitkan burger ngan lemak ngan gemok ngan pe je..
info yang SS dapt sebenrnya salah benda tu..
actually reset our physiology to make us pack on the pounds..
food that we've been told to shun macam burgers cheese 
help us in reduce our weight n keep our hearts healthy~
xpecaye ag??
haihhh.. 
gemok nya kita bergantug pada hormonal n enzymetic
g belek tenet dr.atkins..
:)
comel giler set nie.. craby patty pon xsecomel nie.. hihi
nota kaki : remaja sumtymes sorok kisah cinta die dari parents ade sebab..
salah satu sebab biar die je rase sakit ngan pape yg datang
n xnk bg parents die rase sekali..
think about it..~
:)

2 comments:

Ecul said...

ss(nm kita taw) pn mkn byk gak..tp kurus gak ni..camner erk..huhuhu..sedey kot..

cik shahrine shazwanie said...

haa.. tu disebabkan hormon.. hakhak.. tetiber jd pakar kesihatan.. kita bankers lah..
wekk sulik nama kita..
SS tu kita ah~ hehe..
happy ber-bw ye :)

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...