~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Thursday, September 29, 2011

ouh m gee! gempar!!! aku hilang~

hey peeps..
sambil2 layan power rangers pe kata stop jap.. g mkn ke..
or g menelaah ke..
or g cucuk tanam ke g kentot jap ke..
lalala.. 
bru je balik ke page blog SS..
td singgah blog KARI-NGERI.COM..
SS saspek ah owner die.. page tu mmg style abess..
too many new info yang maybe susah korang nk dpt tgkk..
once u guys terjah kompom xbeganjak..
puiyoo giler tahap tetenuk bukit kene sawan malaria story die..
k ah malas nk leter pepanjang.. mmg SS suker bg mukadimah yang
sememang nya mintak kaki singgah di helaian bulu ketiak~
duhhhh~ = =''
gempar oi SS ilang..

tp belom ilang lagi.. x lama lagi SS akan ilang..
waa jarang la saye update belog saye nie..
haihhh..
behabuk ag laa nampaknya~
so pada teman2 SS nak mohon maaf dulu lah andai SS x dapat nak update..
ye lah tekejut gak ade yang tanya link blog lah..
tanya
new post lah.. padahal kt follower xnmpk plak mke tuan 
hambe..
terima kasih sudi follow secare rhsia ye..hehe..
jangan lupa SS n singgah lah selalu belog nie.. SS xkan benti disini je..
cuma jarang lah nk update..
dalam mggu depan or due mggu lagi SS akan 
hilang.. huhu.. lambat lagi..
mesti ade yang suke nnti jarang nmpk muka SS kt belog
mahupon kt pesebuk tuh..

tp xpe.. apa kan daya.. 
lalala...
jgn berubah.. jadilah seperti dalam gambar
yang xkan berubah dan ditemani angin sayup2 bahase..
erk! haku da setat mepek lek..
haihh..~
jgn seperti ayt di bawah..
waa seday.. jgn lpe saye ye~
sekian..
andy carroll sampai disini..hakhak...

No comments:

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...