~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Friday, September 23, 2011

sedar x sedar upa nya...

umm.. 
haiihhh.. mood masih di tahap yang sangat bawah lutot..
hamboi bawah nau.
huu.. lantak le..
dalam ke-asyik-kan melayan mood ni
teringat lak saat2 dulu..
bila??
ye lah time otomen tewas tu..
xingat??mmg la.. cita lama~
ape haku mepek nie = =''
umm.. k bebalik pada topik asal..
sedar xsedar tanpa disedari
aku teringat saat2 dulu dimana aku punya gelak mcm
antoo~ 
da lama xgelak cmtu.. siyes.. 
mana tah hilang spirit tu..
past mmg rampas semua kbahagiaan aku..
no more laugh yg leh wat orang sekeliling teperanjat.. huhu.
masih mencarik kesempatan yg diberi untuk
menjadi yang aku inginkan..
seperti power rangers mencemuh musuh nya dengan pestol..
hanya dengan sekali peng2 je musuh tumbang.. caya la..
lalala... :)
gambar yang x berapa nak lama.. tp saat tu indah~ :)
pecaya pada yg SATU...maha adil..
kita xkan selalu nya rase seday..
dalam sepuluh tahun seday mesti ade setahun yg xseday..
flash back ur life~
=)

No comments:

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...