~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Saturday, October 1, 2011

aaahhhh~~!! cube betindak tenang ye~

waa minggu nie je SS da lahir kan beberapa stori mori
kat belog pink neh~
sakit gak ah beranak kan buah pikiran nie kan..
haihh... yg penting lepas busan SS..duk layan utube n blog ngeri2 
pon busan gak sumtymes~
kali nie sikit mengenai kesihatan gak..
but beauty from d outside part
of our body keh~
k.. ni bukan gambar dalaman karipap inti sardin ye
ni gambar kulit then daging kita sket.
yg tebonjol kuar tu
nama saintipik die
JERAWAT...
musuh utama kita ibarat ikan mas lawan ikan laga.
haa sape jerawat?? diowang tu ikan ye.. bukan jerawat
harap maklom..
apa korang buat bila tetibe nampak jerawat kt muka???
adakah gelak guling2 di depan cermin??
ataw lari pecut setempat selama beminit-minit?
ataw mungkin sekali
teros mencuri makjun jiran sebla??
entri sebelom nie pon SS ade citer sal jerawat..
yang digelar hincik v.(verawat)
setiap kali ade jerawat musti muka seday..
asal seday je kait ngan jerawat..
haihhh...
time sedu sedan xnk lak babitkan beliaw tuh~
cube la happy je kan maniss~~
haaa.. kalerfool gitu u ols..
dari sudut negative memang jerawat nie ibarat
sampah masyarakat lam sesebuah kampong yg didiami
penduduk tenang dan damai..
SS da mcm karam di laot asam di darat da mlm nie sebab bnyk sgt ibarat..
huhu..
tp dari sudut positive adalah menyatakan korang mmg sehat sebab
kulit beminyak yang disebabkan oleh peluh dan debu 
jalan yang disebabkan oleh
lori-lori lebih muatan yang disebabkan oleh
majikan yang kaut untung yang disebabkan oleh
ekonomi semakin mebimbangkan yang disebabkan oleh kenaikan
rege tol..
cis ..! pnjg tol nak describe jerawat punya punca.~!

pape pon if ade jerawat cube bertindak tenang k..
makjun jiran tu g ah pulangkan balik..
lalala... 
sekian..
p/s : akan sampai satu tahap di mane jerawat tu penat 
then brenti la die dari buat onar kt kmpong yg tenang tuh..
so jgn risau keh..
ibarat manusia yang sebok dok sebor2 citer gosip tu
nanti benti la tu bila penat..
karam di laot melaporkan.~ 

3 comments:

Fit said...

entri ni paling style. nice~

cik shahrine shazwanie said...

thanx abg fit..waaalama xdgr khbr abg fit sowang neh :)

Fit said...

haha tgh nk jadi biskut cipmor ni tp jadi biskut meri lak haha

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...