~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Wednesday, October 19, 2011

jangan belagak wahai teman....

hey..
minggu sakit SS kembali..

haihhh.. time2 camni memang nak ukir senyuman tu
adalah d hardest thing.. but SS still manage tok senyum if kuar ruma.. :)
*make sure senyum anda hormat k..jgn dok sengih gatal !!!
sakit pala pon konik da lately.. banyak fkir.. = ='
to be frank memang too many thingz to thnk about sampai ase
mcm nak end thngs up easily..
choyyy!!! plik2 lah ko nie wanny..
still seday pasal budak di china yang digelek tu.. 
n rules dowang yg mmg plik...
haa tjuk entri kali nie more to express my own feeling
tp harap xde lah yg terase.. if ade
then err..pepandai lah ekk.. huhu
setengah org tu tanggungjawab da sedebuk** pon still xbrubah..
**sedebuk tu hape???? haa kira mcm bnyk nk mampos..
tah dari mane SS dpt pekataan tu tah..
k sambung balik.. if u baik then people will respect u in some way.
no need to expose ur good good attitude at public..
sebab setengah org lagi x bleh terima kebaikan yg melampau 
lelagi dapat taw sifat sebenar..
SS sendiri sgt lemah dari semua aspek.. 
YA ALLAH bantu lah hamba mu ini ke jalan yg benar...
bukan ape ade hamba allah (bukan kawan SS) nie ttup aurat baikk punyerr tp bila
borak ngan kawan die yg se-erti dengan die
ayt yg SS xsangka kluar..
contoh benar eh : meh la sini bang saye jinakkan abg..
= ='
wattaheck wus that???
bukan nak kata apa tp SS free hair ko pandang ats bawah mcm jahat sgt je aku nie!!!! 
if nak brubah ke arah kebaikan make sure sempurna dari semua sudut..
ade jugak hambe ALLAH yg mmg cukup sempurna sifat die..
di fb tiada carutan.. tp disebalik fb??
haihhh...
yang pasti xde yang sempurna in total.. tp jgn HIPOKRIT
mmg aku jahat..teenage life aku xsempurna.
 jahat2 aku aku xsentuh peribadi org len.. ok??
so nak ambek kesempatan yg aibkan aku tu.. thanx a lot..
satu org benci aku seplo org akan benci balik kt ko..!
tp mmg kawan aku semua bnci ko even ko bru strt ckp..
ape makna tu?? ko sempurna?? oh tentu tidak.. 
wahai budak K******* jgn tros aibkan org..
tolong sedar mulot ko wat org belaga2.. aku one of them..
n ko cerita sebab nk dekat ngan kawan2 laki ko kan??
bila agaknya ko nak brenti becakap.. bila susah ko carik aku gak..
bodohnya aku leh senyum lagi kt ko..
sampai skang..  seday tol la ngan dri aku neh...
selagi aku mampu tolong aku tolong ko k.. jgn risau..
n mcm selalu aku akan sentiasa jd pendengar semua masalah ko..
even sakit dpt taw ko dalang yg aibkan aku..
either sebab ko jeles ngan aku or jeles..
yg pasti ko jeles.. tu je.. 
nate beruk !!! hakha. tu je aku taw.. sori kawan.. opss ko kawan aku?
ohh tidak mungkin ..
maaf saudari. saye taknak hidup dengan kawan yg xde hati mcm awak...

nota kaki : tolong jangan sakitkan
orang yang wanny sayang.. plizz... cukup sakit kan wanny je..
xkisah la nak maki pon maki lah.. jgn sampai airmata orang yg wanny sayang
jatuh.. hanya sebab ke-ego-an ngko hamba ALLAH...

masih tesenyum walau apa pon.. 
kawan sekolah saya.. BFF.. !! sayang korang sampai bila2.. 


2 comments:

robowtasmara said...

aihh sabar la keyh wanie, hmm, agaknye sekarang ni musim angin kus-kus kot, asma pun tensi jee semenjak dua menjak ni =="

cik shahrine shazwanie said...

sabar eh asma.. wuu~
lebiu dear gojes~

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...