~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Saturday, August 11, 2012

tis one for ya~ do read lad .. pppfffttt


salam..
selesai berbuka tok semua yg berpuasa..
tahniah sebab harungi hari ni dengan penuh yakin.. ngeee..
ok lets just move on to wat im actlly wanna state here..
maybe ramai xtaw masalah yg jd but its ok
blog ni bukan tok buka aib sesiapa..
dont worry sebab aku xkan state nama kau..
like earlier post i introduc myself as SS but tis entri malas nk SS or awak saya
puuiihhh..
aku kau .. okay ?!!
k.. first of all aku xtaw kenapa kau kacaw hidup aku
yg setenang air jangan disangka takde boye nie..

seyesly xfaham..kau da bagus sangat nak kacaw hidup orang len ??
kau xtaw betapa hancur hati die.. yang kau g usik lagi watpe dol??
kang aku kaki muka kau pe xdapat..
nak kata aku anak kurang aja??
my pleasure.atleast aku lagi bagus dari kau
dengan kau mmg aku xhormat..
wayyyy much better than u  i mean..!
sorry la sedari.ko da usik HARTA aku.
jgn ingt aku sorang je xpuas ati ngan ko..
ramai lagi backup aku ni..
ko nk tunjuk kuat ?
lai..one by one ngan aku..
ko pengecut.
taw nk usik life org.. nk mntak maaf kecut..

entri kali ni aku xkan publish.. bukan sebab aku kecut sebab lau aku publish
kt fb tentu makin keruh kan..
aku hormat org wei..
xmacam kau bodo!
sumpah x ilang lg seday aku dari aritu..
satu je la aku doakan kau
moga ko bahagia.
kau bukan org len lam hidup aku..
mane aku pegi xsah lau xjumpa kau hipokrit!
imagine being a monster! mcm xgarang je ==''
nota kaki : bila agaknya kau penat nak keruhkan hidup org lain ??
jangan tambah keperitan harta harta aku.. :'(
put urself in my shoes then u'll know.
sakit rasa die... ALLAH S.W.T je taw apa aku rase..
kau ?? hidup kau kt ats skarang.. xpe.. sikit pon aku xkesah.
yg penting MAMA aku ajar tuk jaga ati orang.and i will always put tat in my mind..




3 comments:

Indera said...

Sabar ye. Setiap perbuatan pasti ada pembalasan nya. Hukuman Allah adalah hukuman yang nyata. Tak siapa pun dapat lari.

cik shahrine shazwanie said...

thnks azim~

Indera said...

:)

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...