~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Thursday, January 5, 2017

jaga rasa orang lain

entri simple. direct baca da tau post kali ni pasal
menjaga hati perasaan orang lain.
yes. baru je melangkah ke alam perkahwinan
dengan lelaki pilihan hati
pada julai 2016.
even waktu entry ni ditulis pon
usia perkahwinan baru mencecah kurang dari enam bulan
yes. masih sgt baru.
tapi soalan macam
''bila kau nak dapat baby ni?
kau merancang ke?
''time muda ni la kau ade anak nnt leh fokes keje.
ade atleast sorang pon xpe..
aku tekaku. xtau nak jawab ape. nak menjawab lebih2 takut
dicop konon tahu.
x dijawab makin banyak hujah aku dapat.
umur baru 26 tapi seronok kalau dapat anak.
ermm
aku... tak tau la nak rasa ape.
aku ni pendiam. introvert.
bercakap bila aku rasa penting.
or akan bercakap dgn org yg aku selesa/percaya..
so kalau da topik tu asek pasal anak je
camne nak hadap??
soalan kau lagi betubi kat aku.
xde topik masak ke? futsal ke?
kemon la. banyak topik lain lg
haha
tak pe. aku kurang semangat sket kalau orang tny bab ni
takde rezeki la. nak buat cmne. belum sampai waktu
ALLAH SWT tau bila the right time nak bg hambanya rezeki.
jangan pressure. elok2 aku okay kang trus down.
tak pe la.
aku masih berdoa. dan akan terus berharap dapat
bagi suami zuriat. amin.
tunggu ko, aku ada anak nnt mmg aku bukak topik anak aku je.
haha..

dah jangan tanya lagi. aku semekdon kang.!

p/s : ade setengah orang cakap we ols ni still in honeymoon mood..
takde maknanya. suami i ols busy nak  bawak kita honeymoon bedua saje.
okay la.sambung keje.



No comments:

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...