~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Wednesday, August 2, 2017

yang ketiga itu sundal

baru2 ni kecoh kes aliff aziz dengan pipah dok seronoK bronoK
karok while aliff's wife tgh pantang kt rumah.

jawapan prempuan tu keluar atas alasan kerja.
tp on the other hand that guy himself admit curang.
luckily his wife, bella maafkan *even dalam hati sakit nk mampos*
and fkirkan anak kecik lg weyhh



so now related to this story
mmg aku pon ade few point jugak la.

first.. BULLSHIT la urusan keje dgn laki org sampai camtu
kau nk keje ko keje je la professionally.
shit la kau.
ade ehh sundal ber- sayang ayang dgn laki orang
sorry la. nampak je molek
heh
maruah xde..

pelik aku.. kes aliff aziz tu maybe la betina tu gatal sbb dia 
bujang.
ni da kawen.bini orang..
eh ape ko rasa eh..
ke ko ni spesis xde prasaan .
ke gurau??
kalau gurau camtu pon aku still rasa ko xde maruah
- letak diri as sundal-
seronok ke?


aku ni prempuan. and aku xkan buat bnda tu
sbb aku respect husband aku.


jangan smpai aku ajak laki ko karok..
hahahaha
nnt aku cakap la aku begurau..
lalalala



cuma. kita kaum wanita ni tlg la.
maruah kita tu letak la tggi sket dalam hal2 camni
.

jangan dok letak diri kita tu sebaris hewan yg xde akal
nk fkir.

kita diberi akal oleh ALLAH SWT.

so boleh fikir.



no names mention here.
so xyah nak prasan ni tok ko.

ni general... okeh ?
kalau ko trasa maksudnya ko buat la tu.

simple.
haha
adios.
kudos.


da la. mak buyong xde mood la rini.
im 36 week pregnant and im working & doing hardcores at home.
so aku penat.
bukan nk mengeluh. cuma penat.
so jangan carik pasal dgn mak buyong ni keh


No comments:

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...