~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Tuesday, May 31, 2011

alhamdulilah...

yay..wanny sgt2 lah eppi arini...
alhamdulilah..
wanny akan usha lebh gigih demi masa depan wanny...
yay!!!!
hakahk post pendek je..lalala..
tegs bace..
sayunk korang...

Sunday, May 29, 2011

suntikan lagi??!!! pe kes??

waaa.. bebaru nie aku ade post entri sal aku kene suntik kt dalam mulut an..
lau ade yg lupa ni hah link kt post aku..
dalam entri tuh aku kene suntik 5 kali lam mulut..
puiyooo rase die
mmg sakit sgtttt...
siyes shit!! 
baru2 nie gempar lagi sekali apabila
aku kene cucuk ag..

waaaaa sakit.. =(
ape la nasib ko nie wanny.. asek kene jmpa jarum je..
kali nie napa plak an..
ntah time haku g klink mlm kelmarin 
aku da mamai2 da..penng demm 
plus bdn bgkak2..
then da jmpa doktor dia ckp die tatw aku sakit apa 
tp die cucuk je sbb tkot aku ade allergik..
huh??? wanny ko ade allergik ke??
sebelom nie slumber je ko tibai makanan??
umm ntah.. yg pasti jarum bosau.. sakit lak tuh..
be-ari2 gak ah lenguh tgn yg kene injection tuh..
bosau nok jarum die..~~
moral of de stori : aku ase aku xde allergik..
(-_-")

Friday, May 27, 2011

wah.. manarik lah!!!

salam..
mls nak pnjg2 story mory..
juz straight tp da point keh..
heee..
wanny bru je try facebook layout..
mmg sgt cntik and pekata korang try..
style giler..~~
ce try tgk wanny nya new outlook facebook..

santek x???weee.. i loike!!
haa..then korang leh tukar setting die sama ade nak ade salji trun x kt page korang tu..
and if korang nmpk ade love2 trun gak..
haa menambahkan ke-style-lan pesbuk akoo.. !!
yay!!


* klik pikcha tok tgk lg bosau
korang mesti nak an???
haa lawat la
page layout yg pelbagai
then die akan suh korang save or discard..
save je then choose which one yg korang nak
wah da mcm ngajo tuto tok pesbuk
hakhak..
...soo selamat mncuba k.. 
wooot..woott..

Wednesday, May 25, 2011

sumpah aku sakit hati.. dasar menatang!!!!!!

k.. aku belek2 blog membe2 blogger aku tetibe aku bukak page
seorang makcik ..
makcik nie agak umm ntah aku xtaw nak ckp ape da..
memula mcm xbce sgt.. tetbe aku mcm tetarik nak bace..
YA ALLAH..makcik insaf la makcik...
korang nak bace???klik je kt link bawah nie
page sial makcik tu
bace la.. pikir kan.. kenapa ka ngan makcik nie...??



*klik picture tok bace lebay terang..
kepada makcik.. insaf la.. selagi hidop masih mampu tok taubat..
sesama la kita bukak mata.. ALLAH YANG SATU~!!!!

Tuesday, May 24, 2011

tolong la kasitau~~~penting tok semua

ellow2 kopi dan milo..
hakhak.. dulu slalu gak dgr kawan bek aku ckp ayt nie..
rase mcm gedik lak aku sebot,,
hue~
ummm... pasal pe lak entri nie ekk..
haa.. juz tepikir la kan.. aku ngah tgk 
salah satu scene dalam citer madu 3..
citer p ramlee tu..
mmg best,..
lelagi apek yg tejun pokok tuh : idop susah mati pon susah..
hakhak.. wa sokong lu la apek...
k now nak story mory salah satu scene..
selain apek tuh yg menarek pehatian aku 
ade ag satu scene yg 2madu dok kt uma madu ag satu 
isteri kedua : tu la awk xpandai jage suami ..tu yg die carik lain..
aku rase binik petama beliaw oke je..
tp luar citer pon ade gak yg jdik cmnie..
true story mory nie k..
si istri tu mmg sgt baik leh aku katakan..
xpenah tggi suara..melenting jauh sekali..
baik laur dalam..
tp si suami???
tetap kawen lain.. aku konpius la..
ape sebenarnya ek..lain la istri tu rela dimadukan ke or
ape je la kan..
nie si suami tggl kan si istri cmtu je..
patot ke????
pada aku
TAK PATOT~~~~~~

Monday, May 23, 2011

kenapa nie der..????

hey..  nothing much bout today..
juz nak share sket la perkara2 yg dibuat bila
diri didekati seseorang..
betol ke salah ekk if ade org kata die ske kita then kita mula wat pangai seakan nak nguji la..
tp kang
melepas susah...
(-_-") ..wuuu dilemMa..
ape yg ko buwat wanny ???
1.     aku mula diam seribu bahase..~
die text or pm or inbox aku tp aku wat tataw je..
ngape ekk??? ntah da mmg wujud sikap aku nie cmnie..
once ade kata ske tp aku mula la wat2 xlayan..tp jauh dalam 
hati aku mula rase serba salah..
xde niat ponnak jual sgt2 mhal.. =(
thumbz up tok george mayor!!
2.     sumtimes aku rase mcm bukan xsedia nk bg komitmen tp tkot kecewa.. err satu perasaan
yg penah aku alami and xnak die berulang ag..
maybe aku kene open hati aku tok jadik lagi tabah and juz accept.. sumday somehow.. 
hue~

3.     umm and salah satu pangai aku bila someone approach aku ialah aku akan belagak slumber seolah
xde pe belaku.. and aku akan buat pangai gila2 aku juz like 
' no need to cover macho lah " !! hakhak...
haah.. mmg aku suke masok air..wat pangai gila aku..
lalala


seday namun tabah..

umm salam readers..entri kali nie citer sedy yg aku alami..
pasal kucing puth aku yg hilang since last year(2010) bulan julai..
apa yg aku alami ialah ade satu mlm tu aku bedoa
supaya aku dpt jumpa ngan snowie..
sebb aku rndoooo sgt..and malam tu jugak 
aku mmpi snowie dalam keadaan darah2 and she just staring at me
=(
snowie sayunk even allah jumpakan kita dlam mmpi
and ur condition that way wanny tetap lega..
I LOVE U DAMN MUCH...
ONLY TEARS ACCOMPANY ME WHEN I NEED U SNOWIE
hobi die..suke meniarap
snowie men ngan beskal die
ur eyez killing me softly boo!!

getting pretty once she grew old
pangai still x brubah.. how cute!!
die suke intai kita... =)
aksi die yg sumill wat aku rindu kt die..
aku harap mana pon die , die bahagie.. passion aku kt miaw x kan penah benti..
aku sayunk kucing
so jgn penah dera kucing k.!!






Sunday, May 22, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST..

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
 Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)



ini gambar yang saye nak tandingkan...




senyuman saya paling ceria sebab 
senyuman yg tulus dari hati yang sudah pasti 
membuat diri ini dan semua orang bahagia...
rakan yang ditag =

santapan sekuarga yg best..lokasi????

air =) wooot...woott
haa bebaru nie fmly aku g mkn kt kuala slangor
kampong jeram
- aroma ikan bakar..
nama da sedap an?? ce korang try rase or lepaking kt situ..
environment die best sbb tepi pntai..
so tmpat tok dijadikan dating mmg seswai..
nyaman je kan..
lelagi time2 angin sepoi2 bahasa
and matahri tebenam..
ouch!! rumentik taw.
hrga mmg murah..
and disarankan booked tmpt tu awal before
korang men serang mkan je k.
tatot tmpt fullhaouse..

DEPAN aroma ikan bakar

F.A.M.I.L.Y


me and my sis..

bemaen ngan tucin before g mkn
jum gerak~~~
my brother..bani
C.A.N.D.I.D
abgku melayan ank buah

Saturday, May 21, 2011

n.i.c.e ~~

hey blogger.. busan???
nak refreshment mind ta??
hue ...
k now wanny nak kongsi several pix yg kinda 
cute + lolz  + style..
hakhak..
enjoy!!

hehe..sumpah comel 

hakhak.. mekanik style.~


woott...wooott

cik tambin'

Thursday, May 19, 2011

ari bahagia abg sayeee...~~~ tahniah!!


sebelom entri nie dicoret ngan pnjg lebar wanny nak
ucap tahniah kt kengkawan wanny
asma n sheda sbb dowang da konvo...
sayunk korang... <3
k smalam 17 mei 2011 abg haku
shahril rozaini
haa nie la die..
tlah dapt segulung penghargaan
setelah tamat diploma kt uitm kelantan..
tp konvokesyen beliaw telah dijalankan di uitm shah alam..
pergghh mmg pans giler haku ngan kak noddy ngan
kembar haku ngan bang ipar haku kene tggu
luar..sebb???
leh masuk dewan dua org je..
=_="
k.. no more letey2 kt sini.. tgk pix k...

mahu pulang da..
uishh penat

da nak sampai uitm s.alam

twin aku..manje tol ko neh





hey ladies.. hehe... <3
kak noddy , aku , mama , along

bani ngan bang long
bani and along


bani ngan kak noddy

bani ngan mama

  
                                 




another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...