~ SAMAT DATANG / WELCOME BLOGGERZ ~ welcome guyz.. this blog were created juz for fun.. so anyone out there that felt degraded once he/she read my blog im not gonna take any responsibilities yah.. p.e.a.c.e

spread the sweetness of luRv

buddy'z

Friday, September 26, 2014

THIS IS WHAT WE ACTUALLY NEED IN LIFE...LOVE.

video

HAPPINESS
 SOMETHING TOO GENERAL..
SO LET ME CONCLUDE MY OWN HAPPINESS
THROUGH PICTURES.

TOGETHER AROUND THE COUNTRY

TOGETHER FOREVER SWEET
TOGETHER LIKE A CHAMPION

TO BE A WINNER TOGETHER

GAIN KNOWLEDGE TOGETHER

STRIVES TO WIN TOGETHER


LIKE A BAWSE TOGETHER

TOGETHER FEELING AWESOME

TAKE PICTURES TOGETHER

SMILING TOGETHER

TOGETHER IN COMPLETING ASSIGNMENT

DO WHAT U LIKE.
LOVE WHAT U THINK U ENJOY U DOING IT
AND THE MOST IMPORTANT THING IS THAT
FLIRT WITH THE BEST CLIQUE .

HASHTAG RINDU KENGKAWAN
HASHTAG SEMUA KAWAN DR TADIKA SAMPAI DEGREE
HASHTAG SS
HASHTAG FOREVER TOGETHER


Thursday, September 25, 2014

BETWEEN REALITY and FANTASY

sangat pasrah bila kenangkan nasib yg still tanam aggur
kt ruma ni..
tapi syukur alhamdulillah minggu depan
sambung keje sementara dapat kerja tetap.
so dapat lah 
pocket money sket..
(nak beli t-shirt fredd perry)
heh.
tapi tu lah reality..
if u want something than work hard to get it.
thats me.
instead of bagging for money
trust me u wont feel that so called satisfaction..
 fantasy nya bila belom keje ko da 
bayangkan kau drive jaguar kaler merah
or
vw touareg putih 
xpon
nissan juke kaler merah
or paling paling pon porche cayenne..
fuhh
dasyat fantasy ko wanny..
so back to reality..
kerja kuat untuk shopping
bukan shopping je keje ko tp income tadak.
paham ke idok? 
heh
aku ngan awal ashaari.
artis pemes tu.
bukan ape aku tgk die kerja kuat
tok berdiri dengan selesanya
pada hari ini.
cehh.
so. work hard wanny.
workk hardd~
sekian


hashtag ss
hashtag muahhh cikedd
hashtag aku ko yg panas asal.. wakakakak

Sunday, September 21, 2014

EAT TILL' YOU DROP #SS



 memang indah hidup dapat rasa macam macam makanan
yang penting halal.
so ni journey to ''krabi''
check this out!!
me wearing adidas striking
 superb sedap dapat cendol bakar time panas panas..
rm2.50 and ade macam macam jenis cendol
cendol bakar vvip..and many more..

housemate

 continue with our journey to ''krabi'' 
standard lah
meng abadi kan kenangan bila
sampai je kat
RESTORAN RIVER VIEW 
al-maklum lah selalu
datang KUALA SELANGOR
tapi first time datang restoran ni..



we


budak kuat selfie

 then da mencecah maghrib restoran mula penuh..
and dengar ccerita memang famous
so for those yang 
'' FOOD HUNTER'' macam ss
boleh give a try
memang superb lagi lagi roti bakar and ketam tu



perot kenyang suka hati..
balik dengan senyuman. 


hashtag cadangan makan
hashtag ss

payahnya seorang fresh graduate menapak


yes. memang lama x usik blog.
 tiba tiba post something yang macam kecewa..
 and yes memang aku kecewa.. 
sebab payahnya nak menapak dalam industri pekerjaan.
walaupon banyak interview tapi belom ade rezeki lagi..
baru baru ni pergi lah interview kat bank yang ade nama. 
(banyak bank yang panggil interview)
interview went very well. 
waktu aku di interview pon memang speaking all the time
as requested. 
satu interview session ade tiga orang.. so ss sorang yang banyak cakap
and sangat excited siap angkat tangan nak jawab dulu..
lepas habis interview memang happy lah.
sebab da buat yang terbaik..
tiba tiba dapat berita interviewer tu 
cakap imma shy and quiet type of person..
wattaa hell..
wehh aku cakap banyak weh. 
aku angkat tgn weh nk jawab nk menunjukkan aku eksaited wehhhh..
bengang sebab aku rasa tertipu..
ko tak payah lah racist.
ko conduct interview session acah acah mcm 
company ko buat kerja lah
wal hal ko memang nk ambek bangsa kau je.
aku bukan racist.aku suka kawan dengan any bangsa..
xpe lah..
TUHAN MAHA ADIL..
memang sebelom aku di interview ade borak
dengan few employee and 
memang die nk bangsa die je...
kau beruntung.

another HOT stowie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...